top of page

Lär känna de personliga ledarskapstränarna

Johan Lampinen

GreatLeadersWaveWhite.png

Vill du ha en första kostnadsfri konsultation?

Berätta för oss om dig själv!

Jag är tvåbarnspappa gift med Linda sedan 10 år tillbaka. Barnen är 6 och 8 år gamla och min fritid spenderas naturligtvis med min familj. Jag har mina rötter i den nordligaste delen av Sverige, ovanför polcirkeln. Denna miljö formade mig från tidiga år och accelererade under min tid i militären och upplevde Lapplands verkliga vildmark.

Efter ett fredsbevarande uppdrag till före detta Jugoslavien valde jag att studera fysik och praktiserade det under ett antal år inom ABB. 2016 lämnade jag ABB för den ideella sektorn och hamnade äntligen inom Great Leaders.

Hur skulle du beskriva din erfarenhet av ledarskap?

Min ryggsäck är fylld med olika ledarskapserfarenheter både praktiska och teoretiska. Från en-till-en-ledarskap som arbetar med soldater, leder team och avdelningar inom mellanledning till globalt ledarskap i en matrisorganisation som koordinerar team på olika kontinenter.

Och på sistone även som VD arbetat på strategisk nivå med att utveckla en stor ideell organisation för att omvandlas till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Vad är "Great Leadership" för dig?

Enligt min åsikt leder stora ledare med gott exempel, står för sina värderingar, hjälper människor att utvecklas och nå sina mål och är stolta över att uppnå framgång för andra.

Stora ledare kopplar också det visionära perspektivet till var och en som arbetar i organisationen, vilket får människor att se sin plats i helheten och inse deras betydelse för företagets framgång.

Vad ser du som fördelarna med att ha en personlig ledarskapstränare?

Att ha en extern del att prata med. En del som har relevant ledarskapserfarenhet och kan coacha deltagaren till att faktiskt förändra och utveckla sin kompetens. En tränare kan vidga perspektivet på ämnen som tas in i diskussionen.

Vad kan man förvänta sig av dig som PT?
vad är dina styrkor? Vilket värde kommer du att lägga till?

Deltagaren kan förvänta sig ärliga raka coachningsdiskussioner. En möjlighet att få perspektiv på frågor från olika ledarskapssammanhang.

Vill du ha en första kostnadsfri konsultation?

bottom of page