top of page

Upplev och dela kraften i ett bra ledarskap

PAY IT FORWARD

En idé baserad på en

tro på generositet

Vår mission har alltid varit att få fler människor att uppleva och dela med sig av kraften i ett fantastiskt ledarskap. År 2012 skapade vi Pay It Forward tillsammans med våra kunder och partners. Sedan dess har vi tillhandahållit gratis ledarskapsutbildning till nästan 1000 ungdomsledare från följande tre kategorier:


Ideella organisationer, idrottsledare och nystartade företag.

Vi fokuserar på att engagera ungdomsledare eftersom de har en stark inverkan på nästa generation. Som unga förebilder och mentorer kan de göra verklig skillnad med etablerade metoder och inspirerande forskning hoppas vi ge dem möjlighet att växa till fantastiska ledare, redo att skapa positiv förändring i samhället.

 

Med ditt bidrag

vi kan utöka rörelsen ytterligare

​Vi har medvetet byggt in Pay It Forward i vår affärsmodells DNA, vilket skapar ytterligare en motiverande anledning för oss att existera som företag. Vi är mycket stolta över att bjuda in er till att vara en del av detta! Tillsammans kan vi fortsätta att utbilda fler ungdomsledare runt om i världen som annars inte hade fått möjlighet till ledarskapsutveckling.

Hur det fungerar:

1. DIN GÅVA

Vi dedikerar minst 10 % av er ledarskapsutvecklingsinvestering till ungdomsledare som är i stort behov av ledarskapsutbildning.

2. VÅR GÅVA

Vi tillhandahåller de nödvändiga resurserna för att utbilda, inspirera och förbereda dessa ungdomsledare att fortsätta att dela med sig av ett hållbart ledarskap till andra.

3. DERAS GÅVA

Utrustade med rätt mindset och med rätt färdigheter förbereds ungdomsledarna att föra vidare ett hållbart ledarskap till nästa generation. Därmed uppfylls vår mission att få fler människor att uppleva och dela med sig av ett fantastiskt ledarskap.

greatleaderschalmers.png
PayItForward_Brommapojkarna.jpg
Uganda_MattiasInAction.JPG
PayItForward_Lifee.jpg

Vill ni bidra?

Pay it forward
GreatLeadersWaveWhite.png

Vad är ett bra ledarskap?

En bra ledare...

... vågar lita på människor med båd hjärta och hjärna

... inspirerar till en meningsfull riktning genom att föregå med gott exempel

...är autentiska och har bevisat sig vara pålitliga i andras ögon

...lita på sin egen förmåga att leda sig själva och andra

Skissdesignillustration Great Leaders i

...är bra självledare och tar ansvar för sitt eget och andras välmående

... delar med sig av sina lärdomar och vågar visa den sårbarhet som krävs för det

... förstår privilegiet och accepterar ansvaret som de har anförtrotts med

... brinner för att göra det möjligt för andra att prestera och växa

Great Leadership
GreatLeadersWaveWhite_Inverted.png
Why Great Leaders

Vi hjälper individer, team och organisationer att frigöra sin fulla potential genom att skapa en kultur av lärande och förtroende. Sedan 2005 har vi haft ett uppdrag att få fler människor att uppleva och dela kraften i ett bra ledarskap tillsammans med våra samarbetspartners, kunder och de välrenommerade ledarskapsforskarna Susan Fowler, Taylor Roberts och Drea Zigarmi

 

Vi på Great Leaders tror att alla är födda till ledare, men att alla ännu inte nått sin fulla potential - riktigt än. För att vara en bra ledare måste du utmana dig själv och vara villig att möta din sårbarhet och dina svagheter för att växa. Men viktigast av allt: för att vara en bra ledare måste du vara öppen för lärandet.

Vi tror att
alla är födda
till ledare

Men vi alla har inte nått

vår fulla ledarskapspotential riktigt än..

bottom of page