top of page

Forskningen

En av våra framgångsfaktorer är tveklöst de nära relationer vi har skapat med våra forskare. Tillsammans är vi lika investerade och engagerade i att förverkliga forskningsbaserad fakta och validerad statistik för att kunna leva vårt uppdrag.

GreatLeadersWaveWhite.png
DreaZigarmi.jpg

Dr Drea Zigarmi

Great Leaders har arbetat med Drea Zigarmi i många år. Han är senior konsultpartner för Ken Blanchard Companies och är en välkänd författare, populär talare och även en eftertraktad coach.

 

Vill du veta mer om Drea?

Läs mer här

Susan Fowler

Susan är en av de mest välrenommerade forskarna inom Motivation and Personlig utveckling. Hon har en bred erfarenhet och kunskap inom olika områden vilket gör hennes forskning och förståelse för olika människor/verksamheter extremt bred.

 

Vill du veta mer om Susan?

Läs mer här

Susan Fowler ögonblicksbild Fatal Distraction
Taylor Peyton - Intervju - Poway Kalifor

Dr Taylor Peyton

Dr Taylor Peyton är rektor för Valencore Consulting och biträdande professor i ledarskap och arbetsplatspsykologi vid Boston University.

Hennes expertområden inkluderar autenticitet inom ledarskap, organisatoriskt beteende och psykologi. Hennes senaste forskningssamarbeten och publikationer undersöker framväxande ämnen inom ledarskap, autenticitet hos ledare, medarbetarpassion, medarbetarpåverkan och makt.

.

Vill du veta mer om Taylor?

Läs mer på LinkedIn

bottom of page