top of page

Lär känna Great Leaders ledarskaps-PT's

Mattias Dahlgren

GreatLeadersWaveWhite.png

Vill du ha en första kostnadsfri konsultation?

Berätta för oss om dig själv!

Mitt personliga mantra är ”Lev som att du kommer att dö imorgon – men utvecklas som att du aldrig kommer att dö”. Jag är verkligen tacksam över att jag har gjort de rätta livsvalen för att komma till den positionen jag är på idag, att kunna göra skillnad genom att utveckla Great Leaders.

Jag tycker också om att spendera kvalitetstid med "mina tjejer" (fru och två döttrar), och att skapa fantastiska minnen tillsammans med dem varje dag!

Hur skulle du beskriva din erfarenhet inom ledarskap?

Över 20 år som professionell ledare och över 25 år som sportcoach har format min tro kring ledarskap. Jag är tacksam, ödmjuk och känner mig välsignad över att få möjligheten att utvecklas som ledare.

Sedan 2005 har jag haft förmånen att utbilda ledare över hela världen. Genom deras perspektiv och utmaningar har jag blivit ödmjuk och dedikerad för att få fler människor att uppleva och dela kraften i ett riktigt bra ledarskap.

Vad är "Great Leadership" för dig?

Mycket, och något att verkligen sträva efter.
Fantastiska ledare är öppna för lärandet och är med och skapar (och bidrar) till en förtroendefull miljö – vilket gör det möjligt för människor att växa och bidra till den gemensamma framgången!

De är autentiska och har den självkännedom som krävs för att veta när deras beteenden är dysfunktionella och modet att istället välja beteenden som tjänar både individen, situationen och företaget.

Vilka är fördelarna med att ha en personlig ledarskapstränare?

Jag har alltid haft mentorer som har hjälpt mig att prioritera min egen utveckling som ledare. Vi behöver alla någon som verkligen bryr sig, som är villig att lyssna på dig, någon som ställer frågor, ger perspektiv eller utmanar dig när det behövs för att du ska kunna vara den ledare du vill vara oftare...

En personlig tränare ser till att du växer som ledare och gör att du får hävstång på dina insatser!

Vad kan man förvänta sig av dig som PT?
Vilka är dina styrkor? Vilket värde kommer du att addera?

Engagemang och passion!
Jag kanske inte har alla svar, men jag tror att min omfattande erfarenhet hjälper mig att ställa de rätta frågorna för att jag ska kunna ge rätt typ av utveckling och stöd.

Jag är här för att stötta och inspirera och kommer att ge dig 100 % engagemang och 24/7 stöd i din personliga resa mot ett bra ledarskap.

17598_turborilla_125_redigerad.jpg

"Jag uppskattar verkligen Mattias långa erfarenhet inom ledarskap och hans förmåga att skapa tydlighet för mig. Att ha en god vän att ringa 24/7 som vill hjälpa dig att lyckas bli den bästa versionen av dig själv, är något jag kan rekommendera till alla."

- Mattias Wiking, vd Turborilla

Vill du ha en första kostnadsfri konsultation?

bottom of page