top of page

Fungerar det?

GreatLeaders_Diamonds_Taller.png

Hur kan man vara säker på att Great Leaders kommer att "leverera"?

 

- En berättigad fråga!

Det ärliga och enkla svaret är: det kan du inte veta.

 

Men det du kan vara säker på är våra kunders vittnesmål.

Utan våra samarbetspartners och kunder hade vi inte varit där vi är idag.

Det är de som ständigt utmanar oss med djärva frågor, som får oss att se saker ur nya perspektiv och som håller våra händer när vi utvecklar banbrytande tjänster och produkter för framtida kunder!

GreatLeadersWaveBLUE.png

KUND

Paradox Interactive

GreatLeaders_Analysis.png

Paradox består av både publicering och intern utveckling av spel och varumärken. Med dotterbolag inräknat har Paradox mer än 450 anställda och en omsättning för 2019 på 1,3 MSEK.

.

De största marknaderna idag inkluderar USA, Storbritannien, Kina, Tyskland, Frankrike, Ryssland och Skandinavien. Idag spelar över 3 miljoner spelare ett Paradox-spel varje månad och antalet registrerade Paradox-användare överstiger tio miljoner.

        

Great Leaders har arbetat med Paradox sedan 2014. Vår resa och erfarenhet tillsammans började med att deras ledningsgrupp deltog i vår Fast Forward Formula . - vilket ledde till att Great Leaders utbildade över 700 paradoxare i olika ämnesmoduler som täcker olika delar av ledarskapet.

 

www.paradoxinteractive.com

References

KUND

Zington

F k a Claremont

Zington (tidigare kallat Claremont) är ett av de snabbast växande och mest framgångsrika företagen inom den svenska konsultbranschen. Som ett resultat av denna tillväxt har de belönats med de svenska priserna 'Di Gasell' 2013-2015 och 'VA Superföretag' 2015 och 2016.

.

Zingtons uppdrag är att leda sina kunder i den digitala världen, genom att erbjuda expertis inom Business, Technology and Experience.

 

Zington har identifierat ledarskap som deras största konkurrensfördel. De anser att när individerna växer, växer företaget. De kallar det "Consulting made personal"

.

Great Leaders har arbetat med Zington sedan 2012 och har utvecklat både ledningsgruppen och hela organisationen. Great Leaders har utvecklat över 500 av Zingtons konsulter.

.

www.zingtongroup.com

Skissdesignillustration Great Leaders i
GreatLeaders_Heroes.png
hero-Swish_logo_White1500PX.png

Kunder i urval:

KUND

Avega

Avega är ett IT-konsultföretag som hjälper kunder att lyckas med sin digitala transformation. Avega har cirka 350 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och har sedan december 2017 blivit ett dotterbolag till Tieto.

.

Avega erbjuder ledarskapsutbildning till alla sina anställda för att stärka den interna ledarskapskapaciteten såväl som i kundinteraktioner. Detta bygger på en övertygelse om att stark ledarskapsförmåga är en förutsättning för varje stor och ständigt utvecklande arbetsplats. Denna övertygelse härrör från Avegas position som ett specialistföretag som tar på sig ledande roller i sina kunders projekt.

.

Great Leaders har arbetat med Avega sedan 2013. Sedan dess har vi utvecklat deras ledningsgrupp och över 400 personer på Avega. Detta är ett långsiktigt strategiskt partnerskap som täcker alla nivåer inom företaget. Tillsammans förbättrar vi ledarskapsförmågan och skapar ett gemensamt språk för ledarskap för hela organisationen.

.

www.avegagroup.se

GreatLeadersWaveWhite_Inverted.png

Vill du ta ett förutsättningslöst möte?

bottom of page