top of page

Lär känna Great Leaders ledarskaps-PT's

Pelle Sundquist

GreatLeadersWaveWhite.png

Vill du ha en första kostnadsfri konsultation?

Berätta för oss om dig själv!

Jag är född och uppvuxen i södra Sverige men nu bor jag utanför Stockholm med min fru och våra tre barn. Jag har ett kreativt tänkesätt och försöker alltid se det positiva med saker och ting.

Jag har under många år varit intresserad av personlig utveckling och grunderna för ett bra ledarskap.

Beskriv din erfarenhet inom ledarskap!

Min erfarenhet av ledarskap kommer från många olika roller och situationer, jag har fått min erfarenhet både i stora etablerade organisationer men också i små snabbväxande företag.

Mestadels har jag arbetat med flera team, både försäljningschef och COO.

Vad är "Great Leadership" för dig?

Ett bra ledarskap handlar om att ha modet att lita på både sig själv och andra och att leda med autenticitet och integritet för att skapa en miljö där människor kan trivas och leverera. Men det handlar såklart också om att leda utifrån andras behov och att göra andra bättre.

Resultatet av ett bra ledarskap är när människorna du leder har högt förtroende för dig, både rationellt och känslomässigt.

Vilka är fördelarna med att ha en ledarskaps-PT?

Att ha någon som kan hjälpa dig att frigöra din potential genom att hjälpa dig att utforska verkligheten och hitta en hållbar väg framåt. Med hjälp av en PT kan du snabba upp din utveckling på kort tid.

Att prata med någon med både erfarenhet från ledande befattningar och med ett brett utbud av teoretiska och praktiska perspektiv är kraftfullt.

Vad kan man förvänta sig av dig som PT?
Vilka är dina styrkor? Vilket värde kommer du att lägga till?

Jag är genuint investerad av alla människor som jag arbetar med och jag tror att en av mina styrkor är min förmåga att förstå någon annans sammanhang, situation och utmaningar. Därifrån kan jag hjälpa till att utforska och guida hur man går vidare. Jag tillför mervärde genom att vara ärlig och genom att veta att jag inte har svaren utan frågorna.

Min nyfikenhet, mitt intresse och min drivkraft att förstå och engagera mig i processen är givande för både mig och de jag arbetar med.

Vill du få en deltagares perspektiv?
Möt Wendy!

Pilar-cirklar-Gl.png

Vill du ha en första kostnadsfri konsultation?

wendy
bottom of page