top of page

Lär känna Great Leaders ledarskaps-PT's

Benn Harradine

GreatLeadersWaveWhite.png

Vill du ha en första kostnadsfri konsultation?

Berätta om dig själv!

Jag brinner för prestation och är en förespråkare för ett empatiskt ledarskap.

Jag tror på att skapa möjligheter och att leda människor att utvecklas genom att ifrågasätta, visa nyfikenhet och fråga.

Jag har varit olympisk diskuskastare och har rekordet i Australien och Oceanien. Jag älskar att kombinera både mentala och fysiska komponenter i mitt arbete och jag försöker alltid hitta en djupare mening med de projekt jag engagerar mig i.

Mina specialiteter inkluderar prestationsstrategi, analys, biomekanik, prestationsterapi, fysiologi, coachning/mentorskap, undervisning, spela och skriva musik och hjärtliga samtal.


Mitt kärnvärde är min familj. Jag har så mycket att tacka min familj för och det går inte en dag utan att jag är tacksam över att jag har så underbara människor nära mig.

Hur skulle du beskriva din ledarskapserfarenhet?

Jag har arbetat för (och tillsammans med) underbara ledare i många olika former, men jag har också arbetat i organisationer där förståelsen för vad som innefattas i ett bra ledarskap har saknats. Båda sidorna av paradigmet har betydande inflytande på människor och team.

När jag reflekterar över mitt eget ledarskap skulle jag säga att jag alltid vill växa. Jag värdesätter empati och autenticitet högt och ser till att bidra med öppenhet och transparens till dem jag kontaktar. Behovet och drivkraften i av att inspirera andra gör att jag hoppas att vi tillsammans kan lära varandra från varsitt håll.

Vad är "Great Leadership" för dig?

Osjälvisk, medkännande och meningsfull. Ett bra ledarskap bör lämna spår hos dem som det berör. Både i huvudet och i hjärtat.

Vilka fördelar skapar en personlig ledarskapstränare?

Du vet inte vad du inte vet. Genom min bakgrund inom olympisk sport har jag strävat efter minsta möjliga marginalförbättring. Att träna smartare betyder inte samma sak som att träna hårdare och även de största ansträngningarna har starka intentioner.

Att ha tillgång till andra som kan vägleda dig med andra perspektiv, bygga ditt självförtroende och viktigast av allt: utvärdera och förbättra ledarskapet.

En personlig tränare kanske inte har "svaret" men kan tillföra värde genom att ge perspektiv, reflektion och förfining av effektiva processer mot förbättring.

Vad kan man förvänta sig av dig som PT?
Vilka är dina styrkor? Vilket värde kommer du att skapa?

Du kan förvänta dig energi, engagemang och glädje. En smittsam arbetsmoral och ett tryggt utrymme för att prova nya metoder och misslyckas graciöst.

Jag tillför mervärde från min examen i träningsfysiologi och lång erfarenhet som högpresterande coach, tränare och olympisk idrottare. Jag är obeveklig, engagerad och empatisk men mest av allt är jag rolig att umgås med (om jag får säga det själv, haha)

Vill du ha en första kostnadsfri konsultation?

Se alla utbildare

bottom of page