top of page
Search
  • Writer's pictureGreat Leaders

Webbinarium - Den nya tidens ledarskapsutveckling


- Att skapa utbildningar som engagerar och ger effekt

NÄR:

29 juni, 09.00 – 09.45


VAR:

ZOOM


ANMÄLAN:OM WEBBINARIET:

Pandemin ställde ledarskapet i företag och organisationer på sin spets. För många fick ledarskapsutvecklingen stå tillbaka i en tid då den kanske behövdes som mest och ledare kastades in i att leda sina team och anställda på distans - vilket många kom att inse krävde mer av ledarskapet.

Pelle Sundquist och Petra Brohäll från Great Leaders har blivit inbjudna till Learnifiers webbinarium för att berätta om hur pandemin blev en utmaning - men också en källa till innovation, utveckling, kreativitet och lärande om hur människor kan inspireras att utvecklas och lära med teknik som stöd.

Pelle och Petra kommer bland annat berätta om misstagen de gjorde i början av Pandemin, men också om vad som fungerat väldigt bra. Vi får deras bästa tips kring hur vi kan skapa engagerande ledarskapsprogram där kunskap verkligen blir till lärande och görande - oavsett var deltagarna befinner sig geografiskt.

OM LEARNIFIER: Learnifier är den ledande läroplattformen i Norden. De möjliggör för organisationer och företag att snabbt och enkelt skapa och dela kunskap.


Comments


bottom of page