top of page
Search
  • Writer's pictureGreat Leaders

Tre snabba frågor om Great Leaders ledarskapsträning

Updated: May 16, 2022NAMN: ​Astrid Taberman FÖRETAG: Alster ROLL: Team Lead

UTBILDNING: Ledarskapsträning 10 v – 2021


Hur tyckte du att utbildningsupplägget fungerade med självständigt arbete varvat med mindre lärgruppsmöten (tillsammans med andra chefer) och interaktiva facilitatorledda digitala workshops?

Upplägget på kursen var toppen! Att vi hade workshops varannan vecka gjorde det väldigt lätt att planera jobb runt kursen. Sen hade jag världens bästa lärgrupp, som ändå sågs varje vecka för att diskutera arbetet inför arbete i helgrupp. Det utbytet och alla case som vi kunde diskutera med varandra och värdet av att få en annan person perspektiv är helt ovärderligt. Spontant skulle jag säga att jag nog utvecklades som allra mest i de samtal jag hade med min grupp. Även om vi hade olika roller och kommer från olika branscher så fanns det alltid några likheter och situationer där man kände igen sig och kunde be om råd och ge råd själv. Tror nästan att det gjorde gruppen lite extra dynamisk och gav ett extra lager av nyfikenhet för vad andra personer går igenom.


Vem passar att gå den här ledarskapsträningen?

Egentligen vem som helst. Det var lika mycket fokus på självledarskap som att leda andra. Så alla som vill utvecklas, lära sig mer om sig själva och ledarskap skulle jag säga kan passar perfekt för kursen. Gå den! Energin och inspirationen jag fick av att bryta av jobbet med att aktivt få lära mig nya saker gjorde hela kursperioden så mycket roligare.


Vilka är dina tre största take-aways från utbildningen?

Oj! Jag fick med mig så många bra verktyg som jag använt och använder med exakt alla i mitt team. Men mina favoritdelar i kursen var verkligen veckorna då vi fokuserade på förtroende och motivation. Förutom att det var jätteläskigt med att mitt team, anonymt, fick utvärdera sitt förtroende för mig så var det nog det mest lärorika delarna. Det gav verkligen en inblick i hur jag själv fungerar och vad jag själv behöver jobba vidare på.


Tack Astrid!


Information om höstens utbildningsstart

Måndagen den 29 augusti kickar vi igång höstens utbildningsstart på vår svenska ledarskapsutbildning. Läs mer om innehåll, upplägg och datum härComments


bottom of page