top of page
TRR GL HR Pussel-1800px.png

Vill du vara med och påverka
nästa generationer HR-stöd för en lyckad transformation?

Vår gemensamma ambition är att under perioden augusti–oktober utveckla ett nytt omställningsstöd riktat till HR som sedan ska pilotas i skarpt läge under november/december.

Nyckeln till framgång är att göra detta tillsammans med målgruppen . Vi söker därför 12 stycken passionerade och nyfikna HR-personer som vill vara med och bidra med insatser under utvecklingsprocessen.

TRR och Great Leaders integrerar sina unika kompetenser i en gemensam ambition att utveckla en fungerande omställningsprocess för svenskt näringsliv.

Vi söker dig som vill vara med och bidra med ett värdefullt perspektiv i skapandet av ett erbjudande som förstärker HR:s roll som förankrade för en hållbar omställning.

Form

Vi söker dig som:

  • Vill vara en del av ett nätverk av passionerade HR-pionjärer

  • Har en roll på HR som involveras vid omställning (HR-chef, HRBP eller liknande)

  • Är villig att generöst dela med dig av dina insikter, erfarenheter och tankar kring din och HR:s roll vid omställning

  • Kan prioritera digital närvaro för individuella intervjuer och diskussioner i fokusgrupper på totalt 6 timmar under perioden 21 aug tom 26 oktober

  • Är nyfiken att lära dig mer om hur den senaste forskningen kring förtroende och motivation kan vara en åtgärd vid omställning

Utöver inflytande...

...får du som deltagare tillgång till våra digitala erbjudanden kring förtroende och motivation samt möjligheten att göra din egen förtroendeanalys (trustscore.se)

Anmäl ditt intresse

Great Leaders - 3D Trust sälj SWE - Sept 2022-1800PX.png
Great-Leaders-Motivation-sälj-SWE-Sept-2022-1800PX.png

Öppnar dörrar till
framtidens arbetsliv

GreatLeaders_Logo_2line_WHITE_TranspBKG.png

Upplev och dela
kraften i ett bra ledarskap

bottom of page