top of page
Search
  • Writer's pictureGreat Leaders

Tre snabba frågor om Great Leaders ledarskapsträningNAMN: Isak Haapaniemi

ROLL: Klinisk specialist på ett medicintekniskt företag

UTBILDNING: Öppen ledarskapsutbildning, VT 2022Varför valde du att gå en ledarskapsutbildning?

Jag har har genom åren haft haft tjänster med chefs/ledarskapsroller både nationellt och internationellt men jag har förutom en militär ledarskapsutbildning inte gått någon formell ledarskapsutbildning. När jag fick chansen att gå denna genom Great Leaders tog jag chansen för att få lite mer ”kött på benen” samt att utmana mina förutfattade meningar. Detta upplägg passade mig toppen då det gick att kombinera med mitt dagliga jobb samt att det även gavs tillfälle att mellan våra sessioner applicera samt reflektera över det vi gått igenom.Hur var det att möta andra deltagare under träningen?

Jag tycker att det var berikande att ha en spridning på bakgrund och roller då jag fick helt nya infallsvinklar på vissa saker. Jag tror det finns en risk att man omedvetet sätter upp begränsningar eller ”väggar” om man bara diskuterar med personer i samma sits med liknande bakgrund.Vad vill du säga till någon som funderar att gå den här utbildningen?

Ta chansen! Den gav mig nya verktyg och infallsvinklar som jag tagit med mig i min vardag, både i mitt arbete men även på min fritid där jag sitter i föreningsstyrelser. Utbildningen passar speciellt bra dig som kanske har svårt att komma loss för fysiska träffar men kan avsätta tid i en avskild miljö på kontoret eller hemma. Den passar både dig som har personalansvar och dig som antingen vill leda dig själv bättre eller som vill inspirera dina kollegor.Tack Isak och lycka till med ledarskapet!


Information om vårens utbildningsstart här:


Great Leaders Inbjudan Online Ledar skapsträning Start 13 Feb 2023
.pdf
Download PDF • 716KB

Comentarios


bottom of page