top of page
Search
  • Writer's pictureGreat Leaders

"Petra lärde mig mycket om mig själv"

Intervju med Agnes Lind från ZingtonFÖRETAG: Zington

ROLL: Konsult inom Test och kvalitetssäkring samt Teamlead för agila testare

UTBILDNING: Självledarskapsutbildning samt PTDu gick vår ledarskapsutbildning med Petra Brohäll som PT, beskriv den resan!

Jag var då ny i rollen som Teamlead och behövde verktyg och stöttning i de utmaningar jag stod inför, vilket jag verkligen fick! Det var ett väldigt bra upplägg på utbildningen där man läste material på egen hand och sedan diskuterade detta med andra ledare som gick utbildningen. Det blev mycket bra diskussioner där alla delade med sig av sina insikter.


Under mina PT sessioner med Petra lärde jag mig mycket om mig själv och hur jag kan utnyttja min styrkor och jobba med min svagheter.

Varför valde du att gå Great Leaders utbildning med tillhörande PT?

På Zington får alla anställda gå en utbildning i självledarskap med Great Leaders, vilken jag uppskattade mycket. När det var dags för mig att bygga vidare mina kunskaper kollade jag därför vad Great Leaders kunde erbjuda och tyckte upplägget lät bra. Efter mitt första möte med Petra kände jag också att vi klickade och därför valde jag denna utbildning.


Vilka var dina viktigaste take-aways från dina PT-sessioner?

Mitt mål var att hitta ”mitt ledarskap” och jag tycker jag kom en god bit på vägen under våra sessioner och bra verktyg för att fortsätta vidare på den resan.


Hur skulle du beskriva Petra som PT?

Petra var väldigt inkännande på vad jag behövde och hjälpte till att nysta i mina känslor och beteenden. Hon ingav förtroende från första mötet och jag kände att jag kunde vara helt ärlig med henne hela tiden. Hon hade också många konkreta verktyg och tips som jag kunde ta med mig och börja använda direkt. Jag rekommenderar verkligen Petra som PT!


Vad kan man förvänta sig av att gå Great Leaders ledarskapsutbildning med en tillhörande PT?

Många insikter och bra diskussioner kring ledarskap, konkreta verktyg och tips samt att lära känna sig själv på djupet och utveckla sitt ledarskap.


Tack Agnes!

 

Nyfiken på vad en personlig ledarskapstränare skulle kunna göra för dig?
Comments


bottom of page